top of page
Croissants maken

BBCOPA bakery group

BBCOPA , een trots Belgisch bedrijf met diepe wortels in de rijke traditie van ambachtelijk bakken, is voortgekomen uit de gedeelde passie om de kunst van het traditionele bakkersvak levend te houden.

Met meer dan 20 verkooppunten, waaronder onze eigen onderscheidende bakkerijfranchise Atelier Co-Pains, hebben we een sterke aanwezigheid in Antwerpen. Onze uitbreiding strekt zich ook uit tot samenwerkingen met diverse gerenommeerde horeca-etablissementen, waarmee we onze liefde voor kwaliteitsbakkerijproducten delen.

Ons toegewijde team van bakkers en medewerkers zet zich dagelijks in om uitzonderlijke bakkerijproducten te creëren en te leveren. We zijn trots op het bedienen van een divers klantenbestand: van individuele consumenten tot lokale bakkerijen en de foodservice sector in de hele provincie. Bij BBCOPA Bakery Group geloven we dat goed brood en fijne patisserie het hart van elke gemeenschap vormen, en we zijn vereerd om dat hart elke dag te voeden.

Image by Nadya Spetnitskaya

Samen ambacht doen overleven

Ons doel is het tijdloze ambacht levend te houden, maar dan op een moderne manier.

Wij combineren de beste kwaliteiten van mens en machine: vakmensen die hun expertise inzetten en geavanceerde technologieën die ons ondersteunen. Met zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige grondstoffen brengen we traditie en innovatie samen.

Na de brand in 2023 hebben we onze toekomstvisie opnieuw geformuleerd.

Deze uitdaging heeft geleid tot weloverwogen stappen en het aangaan van essentiële partnerschappen. Dit alles met het oog op krachtige groei en een bloeiende toekomst voor ons ambacht.

Facts & figures

Jaren ervaring                         Samenwerkers                         Verkooppunten                         Producten

+30

+80

+20

+350

3 business units

Scherm­afbeelding 2023-07-23 om 16.26_edited.png

Brood en Banket

Service

 

Opzoek naar een leverancier van dagdagelijkse verse brood en banketbakkerij producten,

zoek niet verder!

acp_main_edited.png

Atelier Co-Pains

Onze eigen bakkerijfranchise vestigingen die één voor één met hart en ziel de lokale mensen van ambachtelijk lekker voorzien.

PastrySolutions_Logo_Q_0619_def (1).JPG

Pastry Solutions

 

 

Helpende halffabrikaten voor horeca, foodservice en andere collega bakkers.

Toewijding aan kwaliteit

Onze onwrikbare toewijding aan het leveren van producten van topkwaliteit is diepgeworteld in onze bedrijfscultuur. Wat zijn onze belangrijkste ingrediënten voor succes?

Een toegewijd en gepassioneerd BBCOPA-team, versterkt door onze state-of-the-art productiefaciliteiten, opgezet in 2024.

Ons geheim voor het creëren van magie? Het combineren van grootschalige productie met een diep respect voor ambachtelijke kwaliteit. Onze belofte aan u is onwrikbaar: wij zetten ons voortdurend in voor uitmuntendheid, het brengen van innovatieve producten, en het waarborgen van authenticiteit in zowel uiterlijk als smaak.

Bij BBCOPA zijn kwaliteit, innovatie en authenticiteit geen opties, maar garanties.

Fruittaartjes
bottom of page