top of page

Welkom bij ons groeiende team!
 
Wil jij zelf in de rol van franchisenemer/ondernemer stappen? 

Neem dan hier contact voor een kennismakingsgesprek! 

Wil jij liever samenwerken in één van onze winkels, productieafdeling ?
Vast of deeltijds, flex of student?  
Neem hier contact!

DSC_1796 (1).jpg

Winkels

"Word een klantgerichte ster in onze bloeiende winkels!"

Bij onze dynamische organisatie hebben we een netwerk van winkels en we zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde individuen die een passie hebben voor klantenservice.

In onze winkels streven we ernaar om een geweldige winkelervaring te bieden aan elke klant die binnenkomt.

En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Als je graag met mensen omgaat, advies geeft en een positieve indruk wilt achterlaten, dan is dit jouw kans om te schitteren. We zoeken teamleden die klantgericht zijn en die begrijpen hoe ze een vriendelijke en behulpzame sfeer kunnen creëren. Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen, het helpen bij het vinden van het juiste product of het zorgen voor een georganiseerde en aantrekkelijke winkelomgeving, we waarderen jouw toewijding om klanttevredenheid te waarborgen.

Dus, als je een passie hebt voor klantenservice en wilt werken in een bruisende omgeving, sluit je dan aan bij ons team in de winkels. Samen kunnen we de verwachtingen van onze klanten overtreffen en blijvende indrukken achterlaten. Kom bij ons en wees een klantgerichte ster in ons succesverhaal!

Brood maken

Productie

"Vorm de ruggengraat van ons groeiende productieteam!"

 

Binnen ons groeiende bedrijf hebben we ook een bloeiende productieafdeling die van essentieel belang is voor ons succes.

We zijn op zoek naar bekwame en toegewijde individuen om ons productieteam te versterken.

Of je nu een ervaren bakker, patissier, chauffeur of schoonmaker bent,

wij hebben mogelijkheden voor jou!

In onze productieafdeling is vakmanschap van groot belang. We streven naar de hoogste kwaliteit en willen onze klanten voorzien van heerlijke producten waar ze van kunnen genieten. Of je nu expert bent in het bereiden van brood, banketbakkersproducten, het veilig en tijdig bezorgen van bestellingen, het schoonhouden van de werkomgeving, we verwelkomen jouw bijdrage aan ons succes.

Als je gepassioneerd bent over jouw vakgebied en wilt werken in een groeiende en dynamische omgeving, dan is dit jouw kans. Sluit je aan bij ons productieteam en speel een cruciale rol in het vormen van de ruggengraat van ons bedrijf. Samen kunnen we de beste producten leveren en ons blijven ontwikkelen als een toonaangevende speler in de branche!

Kom bij ons en ontdek de mogelijkheden die voor jou in het verschiet liggen. We heten jou van harte welkom in ons groeiende en dynamische bedrijf!

bottom of page